برای اینکه بتوانید یک استراتژی تمرین پینگ پنگ خوب داشته باشید مقاله زیر را مطالعه کنید.
سالن تمرین مکان ویژه ای است که شخص برای آموختن به آنجا می آید و باید مورد احترام باشد که شخص بتواند در آن به خوبی تمرین کند و استراتژی تمرین پینگ پنگ خود را باخیالی آسوده و ذهنی آزاد اجرا کند ( مکانی به دور از حاشیه) .
در هر جلسه تمرین بایستی بازیکن آمادگی ذهنی و فیزیکی را داشته باشد تا از استراتژی تمرین پینگ پنگ خود عقب نماند و همچنین برنامه ریزی که برای تمرین خود انجام داده است رو به جلو و رو به پیشرفت حرکت کند.
فواصل ایستادن پشت میز در بازیکنان حرفه ای و پیشرفته:
۱- تک زنها ۵۰ تا ۷۰ سانتیمتری میز
۲- تک زنها و لوپ زن ۷۰ تا ۸۰ سانتیمتری میز
۳- لوپ زنها ۸۰ تا ۹۰ سانتیمتری میز
۴- بازیکنان دفاعی ( کات زنها ) ۹۰ تا ۱۰۰ سانتیمتری میز
چه قسمتهایی از بدن را قبل از بازی بایستی گرم کنیم :
1_ گرم کردن عضلات و ماهیچه ها با شروع دویدن های ملایم یا پیاده روی سریع
2_ کشیدن ماهیچه ها و عضلات بدن
3_ گرم کردن بدن: مثل گردن ، شانه ها، مچ ، بالاتنه، پشت ، باسن ، زرد پی پشت ران ، چهار سر,ران و ساق پا
4_ گرم کردن با یار در پشت میز ، مثل: زدن ضربات فورهند و بکهند ، ضربه به قطرها ، لوپ ، یارتمرینی سرویس زده و شما حمله روی سرویس او انجام دهید.
چگونه میتوان سرعت توپ را زیاد کرد :
نزدیک میز بایستید تا فاصله حرکت توپ کوتاه باشد . قوس توپ را کم کنید تا زودتر به حریف برسد . قبل از اوج ضربه بزنید . در موقع ضربه از نیروی مچ و ساعد استفاده کنید اگر از تمام دست به طور کشیده استفاده شود سرعت توپ کم می شود .
سرعت حرکت دست را نباید زیاد کرد و در لحظه تماس توپ و راکت ، بایستی سرعت دستتان زیاد ( حد اکثر ) باشد. ضربه به مرکز توپ زده شود . بایستی سرعت عکس العمل و سرعت حرکت پا را زیاد کنید و آن را با سرعت ضربه به توپ به طور مناسبی هماهنگ سازید.
چگونه می توان قدرت توپ را زیاد کرد : بایست فاصله دست تا توپ زیاد باشد و قبل از ضربه دست را به عقب ببرید و عضلات را باز کنید . در لحظه تماس توپ و راکت حرکت دست در حداکثر سرعت خود باشد و از تمام نیرو ( پا ، کمر ، دست ) استفاده کنید و وزن بدن را روبه جلو منتقل نمایید .
اگر حریف در تاکتیک ( روش یا نقشه مسابقه ویا همان استراتژی بازی) خود تغییرات انجام داد ما هم بایستی در تاکتیک خود تغییرات انجام دهیم .
تغییر روش و تاکتیک بازی خود در مسابقه :
بایستی بدانید چه موقع تغییر روش و تاکتیک در حین مسابقه دهید و به بازی نوع دوم خود رو آورید . یعنی اینکه چه زمانی از بازی خود استفاده کنید و چه زمانی از بازی نوع دوم خود .
مثلا : در گیم اخر، 5پوین اول را از حریف عقب هستید و جای خود را نیز عوض کر ه اید . یا مثلا : گیم اول بازی را باخته و در گیم دوم 3پوین اول را از دست داده اید . در این حالت است که بایستی تغییر روش و تاکتیک دهید تا بتوانید برنده شوید .
تمرین : آمادگی برای رقابت است ، بیاد داشته باشیم که هیچ هدف دیگری جز رقابت در آموزش وجود ندارد.